☂◎ ღƴ ρя◎ḟḯł℮ ✪✪✪✪✪

Just Call Me ( dalila ) ---> GELABAHRUNSING actually my character:) I sometimes behave like children:)

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 2 November 2011

SEKIAN LAMA TIDAK UPDATE :)


aku ada anak " tiri " ???
hahaha >o< , bukan lar =.="|l| adits aku :)


nak tengok muka die ?
huhu :) jom check it out !






dalam pic memang TA HANDSOME + CUTE  ><
Tapi kalau tgk depan depan kan .. haiz =.=
susah nak dekat dengan budak ni ~ pemalu tahap babun =.="|
hahahx :) susah juga lar masa aku 1st tegur die ~ yang die tahu masa tu , smile je kat aku ..
die mula tegur aku n bercakap 
( HAI KAK ) <--- masa entah , aku pun tak ingat .. hahahah ><"|l|
lepas lama-lama kenal dengan die , erm ~ nope bad la budak ni :)
baik juga , kekadang nyakat aku ^^
sweet sangat die dengan guifie :)
nak tengok pc guifie die ??



KEJAP - KEJAP


nama awek die pasti aku TAK TAHU ! 
huhu :) bukan tanak amik tahu , aku tak suka jaga tepi kain orang ni ~





ni die guifie ( anak tiri mamii )
cute kan :) mesti la cute ^^ tapi anak mamii cakap , die garang ?
hahhahaha :) tengok muka garang ke ? ( memang garang pun )
 hahaha :) tadi slah pic pula !
buat segan aku je ><
_________________________________________________________________________

sambung balik pasal si senget tu ><"|l|
aku pelix sikid dengan perangai die , tak sampai bape bulan kenal aku , dah saiygs aku as kakak die =.=??
mulemule tu aku macam blur sikid ~ tapi lama lama , seronok dapat " ANAK TIRI YANG SENGET "
Hhahaha :)


akhir kata !

AKAK PUNS SAIYGS KAU SANGAT>2 DITS !!



0 comments:

Post a Comment