☂◎ ღƴ ρя◎ḟḯł℮ ✪✪✪✪✪

Just Call Me ( dalila ) ---> GELABAHRUNSING actually my character:) I sometimes behave like children:)

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 22 November 2011

kenangan di kelas 5PA ( 15/11/2011 )

budak gelabah berceloteh


pada 15/11/2011 hari selasa
kami semua abis je kelas ADD MATH ..
terus g kelas lama kitowang kat BLOK D  , then kitowang buad jamuan kat kelas tersebut ><
jamuan tu di sediakan oleh guru kelas kitowang CIKGU TAN BOON MOI
sedap gela makanan tu :) hahax ><

lepas tu kitowang makan , makan , makan sampai lebam ! hahaha ><
aku duduk dengan kilah dan cikgu bushrah :)
masa tgh duduk dengan diorang sempat la juga bincang2 pasal masa depan aku kat cikgu busrah <3

aku rasa tu memang kenangan yang terindah sesangat ><
lepas tu aku ada amik pic gune camera KHAIRUL AZIZI ( hilton de val )

INI GAMBARNYA ^^




ALAMAK MATA AKU LAIN MACAM JER =.=
Ni lar camera hak milik hilton de val :)
die mintak tolong amik pic >< pastu amik kesempatan market kat camera die :)
aku mengaku bhaiii >< dari orang yang pakai camera nikon org lain , pastu cakap die punye ! hahaha ><
B O D  O H =.=

next , lepas dah penad market kat camera die , kitowang ada amik pic 1 kelas :)
jom , kita check oud ><




dari bahagian atas :)
ismail daughter , musa daughter , pudge lim and yao wei koh

bahagian ke-2
nutty skyes /II , amzah daughter , san san gita , ke yi chong , hilton de val , capix zoey , im WEN , LK hau

bahagian ke-3
aqielah ielah , alice lim/II , hemlata mukaya , yong nicole ,  ratha vellu , chin ru qi , xing yee thang , peggy goh , jessylin tham , im giirl

bahagian paling bawah ^^
cikgu tan ai king , cikgu vijaya , cikgu tan boon moi , ciikgu normala , cikgu busrah , cikgu  tey soo nam dah youme alex ^^


kenangan terindah  ♥♥♥♥♥♥

I LOVE YOU'LL ♥♥♥

0 comments:

Post a Comment