☂◎ ღƴ ρя◎ḟḯł℮ ✪✪✪✪✪

Just Call Me ( dalila ) ---> GELABAHRUNSING actually my character:) I sometimes behave like children:)

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 4 November 2011

Hari Anugerah Di SMK JASIN ^^

budak gelabah update !


hari anugerah kecemerlangan :) yang sempat saia snap pic :)
gelabah juga aku kat dalam dewan tadi ~ nak naik atas pentas >< sampai atas pentas aku boley pose pulak >< hahaha >o<"|l sumpah lawak ~ , nak buad macm mana , CIKGU BUSRAH (guru add math) , suruh pandang camera >< .. apepun jom check it oud dear ><



abis je turun dari pentas , cepat>2 aku suruh kawan aku HEMLATA snap pic ni <3


5 SIJIL sahaja aku dapat ~


HEMLATA & PUVESNIWARY :)



HEMLATA ( KIRAHEZA )


hadiah dari cikgu :) aku belum bukak lagi hadiah ni ~ haha <3 saiygs ak bukak lar ><


banker begerak aku pun ada ? hahahax >< die sama je macam aku dapat 5 SIJIL ! tapi die tetap my SOUL >< grrrr ~ macam LESBO !


hahahah >< angrybird :)


aku malas nak edit ~ tgk muka yang HODOH ni ~
aku dengan MIMI TEHA


macam hampeh =.=


ceh ! masing masing nak tunjuk sijil ! aku pun ada lar >< hahah :) yang penting congrate :)


AQIELAH & YANA


menyempit jap kat sini ~ hahah >< nama die sarah <3
perghh ! pmpn ni sumpah ! susah betul nak amek pic dengan die ~ lama bhaii nak pujuk die ~
last-last , aku guna ayad power, amek juga ~ tapi tak nampak muka die lar =.="|l yang penting die tetap kawan aku :)


_________________________________________________________________________


sebenarnya aku tak tahu nak buad apa pasal blog aku ni ~ maklum lar , baru lagi kat sini ~ ape yang aku boley buad sekarang , cerita serba serbi sedikit pasal aku ~ apa yang penting bagi aku sekarang ni , kawan most important saiygs :) susah nak cari kawan yang betul>2 setia dengan kita :) aku harap persahabatan aku takkan putus dengan diorang walaupun aku akan tinggalkan negeri melaka teknologi hijau ni ~ hahahx :)


__________________________________________________________________


kalau ada yang tak puas hati pasal blogger ni ( jangan hack ) please ! hihi ><
komen ataw shoutkan pendapat kowang di shoutbox tu :)
thanx saiygs sebab sudi hadir ke 

HTTP://GELABAHRUNSING.BLOGSPOT.COM



4 comments:

Anonymous said...

nice sgt awk punye blog ^^ betul , kwn susa nak cri yg bek..apepun jage kwn bek2 :)

IedaLeyla said...

hahaha :) betul betul anonymous :) kawan yang baik terlalu susah nak cari :) persahabatan terlalu bermakna ^^ btw , thanx awa :)

Anonymous said...

teha : makcik nice blog ko..ko kan suke cri kwn bru :)

IedaLeyla said...

hahahah :) teha ? kau unline kat mana ? hahah <3 memang la aku suka :) tapi ng dulu tu emas kau tak .. berharga :) so hargai orang lama !

Post a Comment