☂◎ ღƴ ρя◎ḟḯł℮ ✪✪✪✪✪

Just Call Me ( dalila ) ---> GELABAHRUNSING actually my character:) I sometimes behave like children:)

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 4 November 2011

budak gelabah dah update !

hari ini SUMPAH aku penad tahap BABUN BERANAK !
aku tak tidur 1 HARI ~ sebab tanak kalah dengan sorang mamat tonjang ni 
perghhh !! rabak biji mata aku ><
hahaha :) ada lar beberapa gambar yang sempat aku snap masa aku tak tidur :)

tengok la pic ni :)


hahahahahhah >o<"|
TANAK KALAH PUNYA PASAL SANGGUP CEKAKKAN MATA GNE MAGGI JE ~


maggi kosong je ><
lapar pulak aku tegok maggi ~
hahaha >o<
yang penting aku tak MENGANTUK !



picture aku kene BESAR ^^
perhatikan mata aku =.=
hahahah :)
nampak mata macm mata ape ?
shumel pulak aku ni >< hahahha >o<"|l aku da perasan ~



picture ni kene kecikkan ~ sebab buruk ~ hahaha >< no edit punya =.=
makan lagi ~ buah tembikai pulak time ni ~ mana peruts aku tak BUNCETS ~
hahahahahah >< yang penting aku dah menang ~ hahaha ><



AMEKAW !
buruk kan muka aku ? hahah =.= time ni dah mengantuk tahap BABUN NAK BERANAK ~
tgk la mata aku =.= hahaha >< sembab teruk sangat ~
tapi ape nak buad , nak menang punya pasal ~ lepas ni aku tanak lawan tidur yang palig lambat 
bernanah bijik mata aku ~



tentang malam tadi   ~
jam 0530 pagi snap this all picture =.=
masih mengantuk ~
pengajaran & pembelajaran nya ~
janga ikot macam ni =.=
tak sekolah bagi pelajar , tak bekerje bagi pekerja ~
papehal , keep in touch ><



0 comments:

Post a Comment