☂◎ ღƴ ρя◎ḟḯł℮ ✪✪✪✪✪

Just Call Me ( dalila ) ---> GELABAHRUNSING actually my character:) I sometimes behave like children:)

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 15 October 2011

kawan sampai mati !



BEST FRIENDS KIRORO MATSUDA ^^


aku telah menemui seorang budak yang sudi jadi kawan aku sampai MATI !
aku pegang kata die !
" kita tengok siapa yang lupa siapa "

hahahahahha ..... aku tada hal ` aku ni jenis ingat jasa orang la ! siapa yang paling banyak berjasa dengan aku , dia lar orang yang akan aku ingat ^^
tapi kekadang , aku tegur orang tersebut ( siapa kawan aku yang terasa , im sorry ) tak penah nak tegur aku balik ~ tapi tape , kawan kita boleh cari , kat dalam bumi ALLAH yang luas ni , bukan aa seorang je manusia ^^
ramai lagi ! so aku bleh cari kawan yang ramai kalau orang tersebut tu SNOB !
kita sambung balik pasal kawan aku sampai mati !
okie lar , nama die AKMAL ^^
umor die sebaya aku 17 tahun ~
die stay dekat  jasin , melaka ^^"
die ni seorang yang .. hahaha , kalau aku citer kat sini kan ? habis aku ! so aku tanak citer sangat pasal die , sory okie ^^

kau nak tengok pic die ? hihihi :D , penad aku BLUE TUT*** gambar die tadi ..
aku lepak>2 dengan die , kitorang citer>2 pasal prob masing>2 ler ~ tapi tak semua die citer kat aku ...
pemalu la konon ><
hahaha :D
aku tak kesah semua tu ~ yang ku kesah sekarang ni ialah !

HARI RAYA DEEPAVALI AKU , FIFA , ARIEY & DIE HANGOUD TOGETHER !

ni picture kawan aku yang sampai mati ni ~ hahahah ><



ni die AKMAL !  kawan aku sampai mati ^^


ratha , aqielah , dalila , hema
walaopun kami berlainan bangsa .. kami tetap SAHABAT SELAMANYA !
aaku saiygs diorang ^^


ni AQIELAH ^^ my banker bergerak ^^ tanpa die , duit aku mengalir macam aer sungai ~
die juga banyak ubah aku dari segi perckapan , perangai & belajar mengenai mengurus masa dengan baik ^^" , bagi aku die adalah yang TERBAIK ! sebab die selalu support aku walaupun aku selalu marah die ~ kitorang tetap bersama walau kemana jua kitorang pergi ( gela jiwng ayad aku ) hihi ><
seorang setia bersama rakan ^^


siapa budak ni yek ? hahah , ni kawan aku sampai mati jugax ! die ni AWEK AKMAL <3 . die ni juga macam adik aku lar , mana ada aku , disitu ada die , mana adaa die , disitu ada aku ! hahahah .. kitorang ni macam tak ley nak pisah lo ~ tapi tak lama lagi berpisah juga ^^
aku yakin kitorang takkan lupa antara 1 sama lain ~ INSYA ALLAH ^^


0 comments:

Post a Comment